İZMİR / KONAK - Konak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

eTwinning

Güvenli İnternet Kullanımı Faydalı Link ve Broşürler

Kas

Okuldan Ofise adlı eTwinning projesi ekibinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlama videosu.

Ekm

Okulumuz, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli 34 Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı (Europen Schoolnet) tarafından, 2012 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan "eSafety Label" (Güvenli İnternet Etiketi) almaya hak kazanmıştır.

Ekm

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

Ekm

Okuldan Ofise adlı eTwinning projesinin tanışma webinarı,proje kurucuları Şükran LOKMAN ve Yasemin DEMİR öğretmen tarafından 01 Ekim 2021 tarihinde yapıldı. Proje ortaklarından okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Gürkan LOKMAN da tolpantıda yerini aldı. Online görüşmede, proje üyeleri tanıştı ve projede yer alması planlanan etkinlikler konuşuldu. Projenin 01 Ekim 2021 de başlayıp 31 Aralık 2021 tarihinde biteceği konusunda karar alındı. İlk etkinlik olarak projenin tanıtıldığı ortak bir video yapılması kararlaştırıldı.