İZMİR / KONAK - Konak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BİLGE HAN KURTCEBE - OKUL MÜDÜRÜ

1977 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul ve Ortaokul eğitimini Isparta, Hakkari ve İzmir’de tamamladıktan sonra 1995 yılında Çınarlı Anadolu Teknik Lisesi’nden mezun oldu. 2000 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik Öğretmenliğinden mezun olan ve İzmir’de öğretmen olarak göreve başlayan Bilge Han KURTCEBE, 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Programları ve Öğretim Dalından Yüksek Lisans Mezunu oldu. 2008 yılında Müdür Yardımcılığı görevine başlayan okul müdürümüz Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde Müdür Başyardımcılığı görevini yerine getirdi. Ağustos 2018 - Ağustos 2020 tarihleri arasında Aliağa Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdürlük görevini yerine getiren Bilge Han Kurtcebe, 17 Ağustos 2020 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmıştır.